Trening UTE

Trening UTE er et folkehelsekonsept, som ønsker å gjøre gjøre Norge sprekere. Teamet i Trening Ute består av fem dedikerte personer med ulik kompetanse og bakgrunn, men som alle brenner for folkehelse og trening i frisk luft. Sammen med lokale ambassadører ønsker de å nå ut til hele befolkningen med variert trening ute. De vil vise befolkningen hvor enkelt det kan gjøres! Helsegevinst er et viktig stikkord i arbeidet de gjør, enten de møter den utrente eller den aktive mosjonist.

 

Hvorfor jeg er med i Trening UTE

Før sommeren ble jeg med som ambassadør i konseptet Trening UTE. Det gjorde jeg fordi jeg ønsker å vise og formidle hvor enkelt det kan gjøres å ha en aktiv hverdag, å få til trening i en travel hverdag og hvilke fantastiske helsegevinster det gir å trene UTE. Både som personlig trener, kvinne, mamma og kone er det viktig å ha energi, overskudd og en kropp som spiller på lag.

 

Gratis eventer på Kalvøya

I juni hadde Trening UTE en gratis treningsøkt på Kalvøya der ca 110 personer møtte opp og ga alt på denne herlige økten som besto av en oppvarmingsdel og 8 enkle øvelser i sirkel. Andreas Lycke og jeg var ansvarlig for denne treningsøkten. Vi delte deltagerne inn i 8 grupper slik at de kunne starte på hver sin “stasjon”. Øvelsene ble utført på tid, 40 sek. aktiv periode og 20 sek. pause med forflytning til neste stasjon. Runden med 8 øvelser ble gjennomført 3 ganger. Det betyr at alle fikk seg en supereffektiv treningsøkt UTE på under 30 min.

Oppvarming før sirkel-økten
Oppvarming før sirkel-økten

 

Instruktører motiverer underveis
Instruktører motiverer underveis

 

Arrangementet i juni var en så stor suksess at vi umiddelbart bestemte oss for å gjenta suksessen i august. Vi ønsket å gi folk muligheten for å komme inn i treningsmodus etter sommerferien og hadde en ny økt på Kalvøya 15. august. Vi trodde ikke våre egne øyne da nærmere 140 personer møtte opp denne gangen. Noen hadde vært med i juni, men mange kom for første gang. Denne gangen var også PT Monica med som instruktør og hun ledet oppvarmingen samt heiet alle deltagerne vel igjennom økten. Etter økten hadde hun en supermorsom “finisher” på lur. Hele gjengen ble delt inn i to grupper slik at den ene gruppen kunne heie på den andre mens den utførte øvelsen i høyt tempo på 20 sek. Det ble en stor suksess og alle avsluttet økten med høy puls og et stort smil om munnen.

 

Oppvarming med PT Monica
Oppvarming med PT Monica

 

Smil og latter hører med på Trening UTE.
Smil og latter hører med på Trening UTE.

 

Deltagerne gir alt på denne morsomme "finisher"!
Deltagerne gir alt på denne morsomme “finisher”!

 

Fornøyde instruktører etter arrangementet - Kristin Granum Rosebø, Charlotte Bjørge, Andreas Lycke, Monica Gulbrandsen.
Fornøyde instruktører etter arrangementet – Kristin Granum Rosebø, Charlotte Bjørge, Andreas Lycke, Monica Gulbrandsen.

 

Noe for deg?

Du får energi, endorfiner, frisk luft, overskudd og godt humør av å trene UTE (for å nevne noen gevinster). Derfor elsker jeg jobben min med å ha gruppetreninger og PT timer ute i naturen. Det gir meg en enorm glede å lage en super økt til mine deltagere, å få dem trygt igjennom økten og å vite at jeg bidrar til at de tar vare på sin egen helse.

 

Er du interessert i å være med på gruppetrening UTE? Sjekk min timeplan for å se om noe passer for deg. Vi starter opp denne uken, men du kan starte når det passer og så langt det er ledige plasser.

 

SMIL fra Charlotte 😄✌🏼💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.