Personlig trener

Er personlig trener noe for deg?

Er det vanskelig å få til trening på egen hånd?

Kommer tidsklemma og “livet” i veien?

Vet du ikke helt hva og hvordan du skal trene?

Hvis du kan svare ja til ett eller fler av spørsmålene over, da er personlig trener mest sannsynlig noe for deg. Du kan få hjelp til følgende:

  • hvordan du kan planlegge og få til trening selv om det ellers er travelt
  • øvelser og treningsmetoder som er effektive og tidsbesparende
  • å finne ut av hvilken treningsform som gir deg glede og som passer for deg

 

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp DIN trening kan bli morsommere og mer effektiv. En som ser deg og dine behov. En som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du jobber sammen med en personlig trener.

Som personlig trener er jeg opptatt av å se hele mennesket for å kunne tilrettelegge og tilpasse øvelser og treningsøkter etter dagsformen, både den fysiske og den psykiske. Det er viktig for meg at de jeg trener med skal oppleve mestring og føle treningsglede. Det skal være slitsomt å trene, men det skal ikke nødvendigvis være med blodsmak i munnen.

Jeg opplever at mange går rundt med plager i hode, skuldre, nakke og knær og da blir det desto viktigere å tilpasse øvelser. Det kan eventuelt skje i samråd med annen behandler. Jeg er opptatt av at den enkelte gjør det den kan ut i fra sine fysiske forutsetninger, da noe er bedre enn ingenting. Man får stort sett alltid til noe, men det kan være vanskelig på egen hånd. Derfor kan det være et smart valg å ta kontakt med en personlig trener.

 

Gratis oppstartssamtale

Vi starter med en samtale for å kartlegge dine fysisk forutsetninger (om du har noen plager eller begrensninger i bevegelse), din livsstituasjon, din helsestatus, din hverdag, din treningsstatus og hvilke resultater du ønsker å oppnå. I tillegg til å kjenne etter om kjemien stemmer. Hvis du ønsker å fortsette med meg som personlig trener, planlegger vi sammen ditt personlige treningsprogram. Planen lages ut i fra dine fysiske forutsetninger  og målsetting i tillegg til at det taes hensyn til de andre elementene i kartleggingen. Sammen skal vi jobbe for at du skal nå målene dine!

Med meg får du effektiv trening ute med egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler. Jeg kan også komme hjem til deg eller til din arbeidsplass, hvis det av og til passer bedre.

Send meg en uforpliktende e-post hvis du har spørsmål eller du vil booke en GRATIS oppstartssamtale.

 

Ønsker du eller kjenner du noen som kunne tenke seg å trene med personlig trener?


 

Personlig trening i naturen gir deg ekstra opplevelser og overskudd.
Personlig trening i naturen gir deg ekstra opplevelser og overskudd.

 


Priser for PT-timer

PT Enkel (Din egen PT)

1 time: kr 800,-

10 timer: kr 7200,-

 

PT Dobbel (Tren to sammen)

1 time: kr 1100,-

10 timer: kr 9000,-

 

PT Trippel (Tren tre sammen)

1 time: kr 1200,-

10 timer: kr 10000,-

 

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Sammen kan vi finne ut hva som passer for deg. Du får skreddersydd forløpet med treninger og personlig oppfølging etter ditt behov. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller vil booke en samtale.