Jobbe med meg

Har du hørt eller lest om eteriske oljer og vet at du ønsker å bruke oljer som en del av dine daglige rutiner?

Du vet allerede hva oljene gjør og er helt klar for å få tak i oljene slik at du kan bygge både din egen og din families helse med naturlige ingredienser.

Da kan du velge å kjøpe oljene gjennom meg og bli med i doTerra fellesskapet “Gaver fra Jorden” med Elin Hemnes som gründer. Vi er et helt fantastisk team som får opplæring og veiledning i bruk av oljene og hvordan vi kan bruke de til å skape en naturlig livsstil for oss selv og våre familier. Vi lærer også hvordan vi kan dele våre erfaringer slik at andre i våre omgivelser kan oppdage hvor fantastiske oljene er for både fysisk og mental helse.

Norsk Familiepakke

Ta kontakt

Er du klar eller vil du vite mer så håper jeg du tar kontakt med meg slik at jeg kan hjelpe deg i gang. Fyll ut kontaktskjema og skriv noen ord om hva du ønsker jeg kan hjelpe deg med.

Hvis du vil bestille selv, kan du gå til denne siden og lese mer først.