Caring Christmas Julekalender

I år har jeg bestemt meg for å lage en julekalender og den har fått navnet Caring Christmas. Fordi jeg ser alt for mange kvinner som har det alt for travelt og som glemmer å sette av tid til seg selv i det daglige. Det er så mye “måtte”, “burde” og “skal bare” som gjør at kvinner ofte setter seg selv langt ned på “to do” lista.

Derfor håper jeg at denne julekalenderen kan bidra til at kvinner tar seg en viktig time-out hver dag frem til jul.

 

caring christmas en annerledes julekalender for deg

 

Daglig egenpleie

Denne julekalenderen er ment som en påminnelse om daglig egenpleie. F.eks. treningsøvelser for ulike deler av kroppen, små treningsøkter, sunne smoothies, sunn snop, tilstedeværelse og mobilitet. I tillegg til andre små enkle ting som kan gi godfølelse og velvære i en travel hverdag. Jeg vil vise at det ikke trenger å koste mye penger eller ta lang tid for å gi deg selv daglig egenpleie.

 

Du får min hjelp

Denne julekalenderen går over 28 dager og hver dag får du tilgang til en ny video. Jeg er helt sikker på at du allerede vet noe om hva du kan gjøre for å gi deg selv daglig egenpleie. Men utfordringen er å få det gjort fordi det krever litt omtanke, tid og planlegging.

Nå har jeg planlagt for deg og jeg gir deg svar på både hva du kan gjøre og hvordan du gjør det. Hvis du er en av de som utsetter å gjøre ting fordi du ikke helt hvordan du skal gjøre det, så får du altså hjelp av meg i 28 dager. Her får du 28 dager med egenpleie servert på sølvfat. Er ikke det herlig?

 

Dette gjør du

Alt du trenger å gjøre er å klikke her for å registrere deg. Etter registrering kommer du til en betalingsside der du kan betale med kredittkort. Når kjøpet er gjennomført vil du få en e-post som du må bekrefte for å motta min velkomsthilsen.

Da blir du lagt til en liste som jeg bruker for å sende ut den daglige påminnelsen. I tillegg kan du melde deg inn i facebook gruppen Caring Christmas. Her legges også daglig påminnelse så da er det lurt å sette på varsler for denne gruppen slik at du mottar de hver dag.

 

Du gir også til andre

Ved å kjøpe denne julekalenderen bidrar du også til å gi til andre. Jeg har nemlig bestemt meg for å gi 10% av salget av julekalenderen til doTerra Healing Hands Foundation. Da bidrar både du og jeg til at andre får det bedre.

 

jeg gir 10% til doTerra Healing Hands Foundation

 

SMIL fra Charlotte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.