Aroma Touch behandling

De fleste møter stressende faktorer i hverdagen, både fra deres indre og ytre miljø, som har negative virkninger for deres generelle helse og velvære. Disse negative forstyrrelsene forårsaker ubalanser i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer og helse. Aroma Touch jobber for å gjenopprette homeostase og minimere effekten av det ytre og indre stresset. Behandlingen arbeider på disse 4 områdene: Stress, immunsystemet, inflammasjon og homeostase

4 områder behandlingen støtter – stress, immunsystem, inflammasjon, homeostase

Hvordan fungerer behandlingen?

AromaTouch er en teknikk hvor behandleren stryker 100% rene eteriske oljer av høy kvalitet inn i huden på klientens rygg, nakke, øre og under føttene. Det er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon. Målet er at man er avslappet og avbalansert etter endt behandling.

Hvis du opplever diffuse plager i kroppen, blir ofte syk, har mye stress eller trenger til kroppslig kontakt så vil denne behandlingen kunne gi deg god effekt. Den er skånsom fordi det kun er lett berøring (altså ikke hard massasje) og de lette bevegelsene gjør behandlingen utrolig behagelig. Den er ypperlig både som terapiform men også for ren velvære.

Behandling og oljevalg er likt for alle, men det er en ny personlig opplevelse hver gang.

En AromaTouch behandling er en rolig massasjeform som går inn og motvirker negative ladninger i kropp og sinn. Den løfter humøret og beroliger klienten så stressymptomer mm. kan avta. Virkningen av AromaTouch er både fysisk, emosjonell, mental og spirituell.

Tilstander vi ofte behandler:

  • Stress
  • Svakheter i immunforsvaret
  • Inflammasjon / betennelse i kroppen
  • Smerter
  • Slitenhet
  • Anspenthet


Aroma Touch behandling med 8 eteriske oljer

Book din behandling her

Behandlingstid: 40 minutter. Jeg setter av 50 minutter slik at det blir tid til en liten prat både før og etter. Behov varierer fra person til person. For vedlikehold av en sunn kropp anbefales 1 gang i måneden. Ved kroniske tilstander anbefales ukentlig behandling.

Jeg tilbyr denne behandlingsformen hjemme hos meg eller alternativt hjemme hos deg. Den utføres på en behandlingsbenk som jeg kan ta med meg.

Hvis du er interessert i Aromatouch behandling kan du sende e-post til charlotte@smilforhelse.no eller ringe på mobil nr. 92864941.