Anbefalinger

Du gjør trening morsomt!

Som den motvillige mosjonisten jeg er, har det vært en fascinerende og forvirrende opplevelse å trene med deg. Du har gjort treningen så variert og virkningsfull og så godt tilpasset mitt behov og min belastningstoleranse, at jeg ser meg nødt til å innrømme at du gjør trening morsomt! Å trene ute er utfordrende og fint. Jeg kan varmt anbefale å trene med deg til alle som trenger en treningspartner – uansett nivå.

Camilla


Anbefales på det sterkeste!

Super trening! Har forsøkt mange typer trening, men ingenting er som utetrening. Denne treningen passer for alle i alle aldre. Charlotte er motiverende og treningen er variert. Anbefales på det sterkeste!

Kari


Du er blid, kreativ og setter krav!

Som trener er du inspirerende, empatisk/forståelsesfull, passe utfordrende, har god menneske-kunnskap, ser personligheten til den du trener (viktig), du er blid, kreativ og setter krav! Dette passer du til!

Jeg synes det var topp at jeg fikk variasjon i treningsøktene, dette gir meg flere valgmuligheter til hvor/ hva jeg vil trene! Hjemme, ute og på treningsstudio-bra! Likte best utetreningen, dette var nytt og ga meg energi! Jeg har blitt tryggere på å tørre forskjellige ting.

Tone


Anbefaler treningen fordi den er effektiv og enkel

Jeg ble med på treningen fordi det var i nærmiljøet og sosialt. Synes også det var en god pris, samt at jeg trengte å komme i gang med styrketrening etter ryggtrøbbel. Jeg liker at treningen er enkel, effektiv og morsom.

Du er bevisst på hva du gjør, og pusher oss nok til at vi finner motivasjon til å komme gjennom øvelsene. Veldig fint at du er opptatt av dialog med oss, slik at vi kan komme med tilbakemeldinger. Bra også at du varierer øvelsene.

Jeg vil anbefale treningen fordi den er effektiv og enkel. Viktig også at det er hyggelig og sosialt, og man blir kjent med andre i nærmiljøet.

Susanne


Bra treningsopplegg og god trener

Jeg ønsket å komme i form og det er varierende og gode øvelser. Merker godt på kroppen etter en treningsøkt at treningen er hard, effektiv og varierende. Du er dyktig, motiverende og pågående på en positiv måte. 

Bra treningsopplegg og god trener. Veldig motivert til å fortsette med trening. Positivt at det er kort vei til trening og veldig hyggelig atmosfære.

Sofia


Et “Kinderegg” av de sjeldne!

Utetreningen på Kalvøya anbefales! Veldig flott trening i nydelig natur med inspirerende trener – et “Kinderegg” av de sjeldne!

Kari